A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад освіти
"Вилківський ЗЗСО № 1"
Вилківської міської ради

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Майстер-клас з надання першої домедичної допомоги

3 травня в рамках «Тижня цивільного захисту» джури рою "Задунайські козаки" провели майстер-клас для учнів школи з надання першої домедичної допомоги. Головна мета майстер-класу є навчити рятувати та стабілізувати життя до приїзду швидкої допомоги.

18:12 03.05.2024

ДО ДНЯ ПАМʼЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Щорічно 26 квітня відзначаються День Чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу та Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф. Сьогодні було проведено Єдину годину для 5-6 класів. Учні ознайомилися з інформацією, фактами та відео, в котрих розповідається про масштабність і наслідки трагедії. Виховний захід проводили бібліотекар Беспала Ольга Павлівна, президент школи Циганкова Ілона та її помічниця Матеус Софія. Слухачі були уважні та відповідали на запитання, котрі їм ставила бібліотекар. Подвиг тисяч українців, серед них і звягелян, став символом мужності, самовідданості й жертовності в ім’я Батьківщини. Біль, тривога та уроки Чорнобиля навічно залишаються в наших серцях.

18:50 26.04.2024

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Основною метою проведення Дня Цивільного захисту та об'єктового тренування - практична перевірка готовності закладу освіти до заходів щодо захисту учасників освітнього процесу у разі виникнення надзвичайних ситуацій у період воєнного стану.

18:13 26.04.2024

Вітаємо!

Гарна новина! Учениця 4-Б класу Опорного закладу освіти " Вилківський ЗЗСО №1" КІРВАС ОЛЕКСАНДРА в рамках Global Money Week-2024 пройшла 5-денний IT-марафон #ШахрайГудбай від НБУ та IT-академії GoITeens в онлайн-форматі для дітей віком від 9 до 17 років у метавсесвіті Roblox, де учениця дізналася про основні схеми шахрайства та як захистити свої гроші від крадіїв. Щиро вітаємо Олександру! Вона стала переможцем, та за її старанні роботи виграла приз- рюкзак Xiaomi. Ти велика розумничка!!! Так тримати і не зупинятися на досягнутому!!!

15:55 26.03.2024

Педагогічна рада

26.03.2024 р. на базі ОЗО "Вилківський ЗЗСО N 1" пройшла педагогічна рада в якій активну участь прийняли: директор ІРЦ Стефанова Г.В., психолог Андріянова А.В., логопед Передері Л.В. Сьогодні соціалізація дітей з ООП є одним з навчальних питань нашого суспільства особливо під час воєнного стану. Діти повинні почуватися захищеними та бути оточені любов'ю, теплом. Педагогічний колектив закладу висловлює щирі слова вдячності команді ІРЦ за змістовно розкриту тему з даного питання. Співпрацюємо далі!

15:46 26.03.2024

Зустрічаємо весну

Найчарівнішою, найбажанішою для серця українця завжди була весна. Учні 1-5 класів, із задоволенням разустріли цю чарівну пору року з веселими танцювальними батлами, загадками та конкурсами.

17:00 10.03.2024

Міжнародний день 8 Березня

Сьогодні Міжнародний день 8 Березня, День солідарності в боротьбі за жіночі права. День самоврядування 11 класники провели на вищому рівні. Проводили уроки, робили з дітьми проекти, тематичні хвилинки. А потім привітали всіх жінок нашого незламного колективу.

17:00 08.03.2024

210 річницю від дня народження видатного поета Тараса Григоровича Шевченка

Його ім’я стало символом України. Його називають провісником нового життя, народним пророком, титаном духу, який уболівав за долю рідного народу, тому й залишив нащадкам духовний заповіт, що передається із покоління в покоління, від роду до роду. Духовну велич і красу українського слова він підніс на найвищу височінь. Тарас Шевченко був, є і навіки залишиться найголовнішою особистістю у становленні нашої держави.

16:35 08.03.2024

Профорієнтаційна робота серед випускників 2024 року

З метою популяризації служби в Національній гвардії України, проведення профорієнтаційної роботи щодо вступної кампанії, умов вступу та переваг навчання у вищих навчальних закладів НГУ південне відділення комплектування Національної гвардії України продовжує профорієнтаційну роботу серед випускників 2024 року для відбору кандидатів на вступ до вищих військових навчальних закладів НГУ. Якісна та своєчасна інформаційна кампанія серед школярів старших класів середніх шкіл, учнів професійно-технічних навчальних закладів та студентів коледжів дозволить поповнити ряди офіцерів, які в майбутньому стануть важливою складовою відновлення безпекової ситуації на звільнених територіях. 

15:33 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора